Over ons

Verhuurburo Callantsoog bestaat al ruim 30 jaar. Wij hebben begin 2019 het Verhuurburo overgenomen van Marcel en Annet. De afgelopen jaren is het aantal huizen en appartementen dat bij ons is ondergebracht flink gestegen waardoor er een ruim en gevarieerd aanbod is ontstaan aan vakantiewoningen en appartementen. Daar zijn we natuurlijk best trots op.


Persoonlijk contact

Een goed en persoonlijk contact met onze gasten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij merken ook dat de gasten het waarderen als wij ze herkennen en dat de gasten weten dat zij altijd bij ons kunnen komen als er iets aan de hand is. Annet en Marcel TabelingWij streven ernaar dat onze klanten bij ons een echt vakantiegevoel hebben en dat zij na afloop tevreden weer naar huis gaan. Daarom is bijvoorbeeld de schoonmaak van de objecten bij ons heel erg belangrijk. Iedere woning of appartement wordt bij elke wissel door ons zelf gecontroleerd zodat wij er zeker van zijn dat alles in orde is.

Van een tevreden klant weet je dat die nog eens terug kan komen, een ontevreden klant zie je (waarschijnlijk) nooit meer.

Lisa en Mike Hoogschagen