DeutschNederlandsVerhuurburo Callantsoog
Heeft u vragen? Neem contact met ons op: Tel. 0031 (0)224 581294 of vakantie@callantsoog.net

Vakantiehuizen 2 personen

Vakantiehuis Op 't Landweg 16a

Op 't Landweg 16a "tante Jaantje"

Dit compleet gerenoveerde 2-persoons vakantiehuisje staat achter Museumboerderij tante Jaantje. Een gezellige en moderne inrichting met een vaste trap naar boven met de slaapkamer. Een gezellige woonkamer met keuken. Digitale televisie en gratis WiFi internet zijn aanwezig. Honden zijn hier toegestaan.

 

Vakantiehuizen 3 personen

Vakantiehuis De Blenck 5

De Blenck 5

Gezellige 3 persoons bungalow op vakantiepark "de Blenck". Grote voor- en achtertuin met terras met tuinmeubelen en aan de achterzijde een heerlijk vrij uitzicht over de weilanden. Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het dorp en op het strand. In deze bungalow zijn honden toegestaan.

Vakantiehuis Dorpsweg 18 nummer 3

Dorpsweg 18 nummer 3

Achter het Verhuurburo zijn vier vakantiewoningen naast elkaar. De bovenverdieping is geheel vernieuwd en daar bevinden zich 2 slaapkamers. Deze woning is voor 3 personen en heeft een woonkamer met open keuken. Op loopafstand van het centrum en strand. Digitale televisie en WiFi internet aanwezig.

Vakantiehuis Op 't Landweg 26

Op 't Landweg 26 "Zonnekant"

In een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer staat deze vrijstaande 3-persoons vakantiebungalow. Een gezellige lichte woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers. Een heerlijk afgesloten terras naast de bungalow. Op loopafstand van het strand en het Dorpsplein. Digitale televisie en gratis WiFi internet.